Scheurherstel Gevelrenovatie

Scheurherstel en gevelrenovatie

Een scheur in het metselwerk, vooral in gevels en andere buitenmuren, schaadt niet alleen het aanzien van de desbetreffende woning en daarmee onder meer de waarde daarvan, maar het is vaak ook een signaal dat er iets grondig mis is. En dan is het van het grootste belang om tijdig in te grijpen, voordat de problemen verergeren.

 

Wij kunnen scheuren herstellen in metselwerk of gevelrenovatie uitvoeren door het aanbrengen van speciale R.V.S. spiraal ankers ter voorkoming van roestvorming. Afhankelijk van de voegbreedte worden spiraalankers gebruikt van 4.5, 6, 8 of 10 mm. Voor beschadigde stenen in het metselwerk wordt een op kleur gemaakte restauratiemortel gebruikt, waardoor het weer een geheel wordt. 


Voordelen van scheurherstel en gevel renovatie:

  • Het bestaande metselwerk kan worden behouden. Sloop en/of nieuw metselwerk kan hierdoor achterwege blijven.
  • Door de speciale 2 componenten flexibele krimpvrije ankermortel ontstaat een perfecte hechting tussen metselwerk en spiraalankers. Echter, hierbij is wel de voorwaarde dat de scheur stabiel is en de oorzaak van de scheur is weggenomen. 

Geïnteresseerd in scheurherstel of gevelrenovatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Powered by webXpress