Betonreparatie

Betonreparatie  Leeuwarden  Friesland

 
Zijn er scheuren ontstaan in het beton of brokkeld de beton af. Dan moet dit zo snel mogelijk worden hersteld dit kan namelijk de draagkracht van de betoncontructie aantasten. Scheuren kunnen de draagkracht van wanden namelijk aantasten. Deze betonschade wordt met name veroorzaakt door het verouderingsproces van het beton. Hierdoor dringt vocht en kooldioxide vanuit de buitenlucht het beton in ( het zgn. carbonatieproces). De wapening gaat roesten en delen beton laten los, waardoor een betonreparatie nodig is. Dit kunnen we voor u vakkundig repareren met hoogwaardig gecertificeerde betonreparatie mortels.

Wij kunnen de betonschade door middel van betonreparatie vakkundig voor u behandelen met behulp van hakken, boucharderen (het opruwen van beton) en het opnieuw in lagen opbouwen van het beton. Wij behandelen dit handmatig of brengen indien nodig bekisting materiaal aan zodat de betonreparatie weer jaren voldoet.

Geïnteresseerd in betonreparatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Kies pagina: 1 2
Powered by webXpress