Houtrotreparatie

Houtrotreparatie  leeuwarden friesland

Houtrot is een aantasting van het hout veroorzaakt door schimmels houtrot komt meestal voor in geveltimmerwerk en houten kozijnen dat blootgesteld wordt aan verschillende invloeden van buitenaf. Het hout wordt hierdoor zeer zacht en houtrot kan ook gevaarlijk zijn, afhankelijk van waar het hout zit en welke ondersteuning het biedt voor het huis of tuinhuis. Langdurige vochtigheid kan ook houtrot veroorzaken. Heeft u last van houtrot in kozijnen, deuren en/of drempels en wilt u een volledige vervanging voorkomen dan kunnen wij d.m.v. houtrotreparaties en/of deelvervanging zorgen voor een goedkopere oplossing.
 
Houtrot reparatie herstel  een goedkopere oplossing

Wij gebruiken voor de houtrotreparatie een professioneel houtrotrenovatiesysteem. Eerst inspecteren we waardoor het houtrot ontstaat. Meestal is de voedingsbodem voor schimmels de combinatie van een vochtgehalte boven 21% en een temperatuur tussen de 5 en 40 graden Celsius.
Andere factoren, die een rol kunnen spelen zijn de conditie van de ondergrond, verf-technische en/of bouwkundige gebreken (lekkage in de kit-rand, lekkend zinkwerk).

 Houtrotherstel  voor een duurzame oplossing

Voor een adequate behandeling van houtrotreparatie gebruiken we een vochtmeter.  We zorgen voor een grondige aanpak en langdurige oplossing en bieden uitstekende kwaliteit.

Geïnteresseerd in houtrotreparatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Kies pagina: 1 2
Powered by webXpress