Schilderwerk

Schilderwerk in leeuwarden  friesland
 
Renovatie /schilderwerk buitenwerk

Kalsbeek Totaalonderhoud is een professioneel schildersbedrijf uit Leeuwarden. Kwaliteit staat bij ons voorop. De staat van je schilderwerk is heel belangrijk, goed buitenschilderwerk zorgt er niet alleen voor dat je woning er een stuk mooier uitziet, het komt ook de duurzaamheid van de woning ten goede. Zitten er blaasjes, scheurtjes, krimpnaadjes, bladdert uw schilderwerk af of vertoond uw woning aan de binnenkant scheuren en naden. We komen u dan graag helpen met advies en onze jaren ervaring. We bekijken altijd eerst de onderhoudstoestand van het schilderwerk en maken aan de hand daarvan een plan van aanpak.
 
Renovatie schilderwerk/binnenwerk

Indien het schilderwerk van uw woning toe is aan een onderhoudsbeurt dan gaan we graag voor u aan de slag. Wij willen u wijzen op het belang van schilderwerk aan de binnenzijde. Dit schilderwerk kan bij slecht onderhoud nadelig invloed uitoefenen op het buitenschilderwerk vanwege het doordringen van het vocht van binnenuit met alle nadelige gevolgen van dien dit dient dan eerst ook hersteld te worden.
 
Extra aandacht besteden we bij het schilderwerk ook aan het ontvetten/schoonmaken en schuren van de ondergrond. We maken gebruik van professionele verven zodat uw schilderwerk weer jaren meegaat.

Geïnteresseerd in schilderwerk? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Kies pagina: 1 2
Powered by webXpress