Injecteren

Injecteren
 
Heeft  u een vocht probleem en lekkage/scheuren in uw betonnen/stenen wand, vloer of plafond en wilt u dit  een halt toe roepen? Dan is het laten injecteren hiervan  één van de beste oplossingen. Het injecteren van muren,plafond of wand heeft zich in de loop der jaren het beste  bewezen hiervoor. .Injecteren kan dus de waterdichtheid van de constructie weer herstellen,   Heeft u losliggende delen of constructieve  scheuren in u vloer die  een constructie kunnen ondermijnen en dus zwakker maken kunt u deze injecteren met een epoxyhars zodat het weer een sterk en vast geheel wordt.  Wij injecteren watervoerende scheuren met een polyurethaan hars  en injecteren constructieve scheuren met epoxyhars.
 
De hoogte van de prijs wordt bepaald aan de hand  van wat er moet gebeuren.  Zo komen we eerst altijd langs om de situatie te bekijken en een plan van aanpak te maken.

Geïnteresseerd in injecteren van beton? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Powered by webXpress