Kelderafdichting

Kelderafdichting Leeuwarden  Friesland
 
Renovatie/kelder Leeuwaren/friesland

Een natte kelder daar schrikken de meeste huiseigenaren van. Meer dan de helft van alle woningen in Nederland heeft geen goede kelderdichting volgens de VVE. De meest voorkomende oorzaken zijn condensatie, afvoer en grondwater. De oplossingen zijn afhankelijk van de oorzaak van het probleem en varieert van het installeren van een ontvochtiger, een afvoersysteem of het vocht bestrijden met middelen die het water in de keldervloer of keldermuur tegenhouden.
 
Waterdichtmaken /kelder

Kelderafdichting is noodzakelijk bij lekkages aan uw betonnen kelder of gemetselde kelder door bij voorbeeld: scheurvorming, aardbevingsschade, verouderd of slecht stucwerk of leiding doorvoeren. Kelderafdichting van betonnen kelders is goed te realiseren door injecteren in wand of kim, de aansluiting van wand op vloer. Kelderafdichting van gemetselde kelders realiseren we door middel van het aanbrengen van een zgn. drukmortel.
 
Geïnteresseerd in kelderafdichting? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar tel 06-19 93 77 60.

Powered by webXpress